Често задавани въпроси

GSM - 0888 434 922

e-mail zooamigo@abv.bg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пишете ни ...

 

Как да предложите за продан?

Често задавани въпроси.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Въпрос: Можем ли да видим някъде животните и оборудването, които се предлагат ?

Отговор: Да, разбира се! Ако се касае за конвенционални неща можете да ги видите в магазините, с които работим или директно при нас. Ако стоките или животните са уникални е необходимо да се обадите на 0888 434 922 или ,

Пишете ни ...

за  да уточним подробностите!

 

Въпрос: Ако поръчаме по телефона, можем ли да избираме?

Отговор: Да, разбира се! Когато ви доставим пратката, можете да изберете. Ако в момента разполагаме с разнообразие, то ще ви бъде предложено. Ако имаме единични екземпляри можете да ги вземете или откажете. При отказ заплащате само сумата за доставка. Тук е мястото да ви уверим, че предлагаме само качествени животни и оборудване.

 

Въпрос: Мога ли да поръчам подарък и той да бъде доставен на определени от мен  място и  време?

Отговор: Да, разбира се! Обадете се за подробности 0888 434 922  или 

Пишете ни ...

 Удоволствие ще бъде за нас да предадем вашите поздрави по желания от вас начин!

 

Въпрос: Какво ще стане, ако не платя ?

Отговор: Вие можете да откажете доставката по всяко време, като се обадите по телефона, ако тя не е опакована и не е на път към вас. Ако доставката е направена и я откажете заплащате само сумата за самата доставка. Ако не платите, Exotic farm си запазва правото да ви включи в “Черния” си списък. Той е публично достояние и се изпраща на всичките ни клиенти. Разбира се ние винаги използваме гъвкава политика и сме готови на известни  компромиси.

 

Въпрос: Как да стана абонат, за да получавам допълнителни отстъпки?

Отговор: Получавате талон за абонамент, който ви дава право при покупките за следващите 200 лева да ползвате 40% отстъпка от обявените цени. Талона е на стойност 50 лева.

За да стане по-ясно ще предложим един пример : Купили сте 4 зайчета на цена  8 лева, 3 морски на цена 5 лева и 30 бр Данио на цена 0,15 лева. Ако не сте абонат ще трябва да заплатите  51,50 лева . Ако сте абонат ще заплатите само 30,90 лева.

 

Въпрос: Мога ли да ползвам съвети, ако не разбирам нещо или просто имам проблем със закупени от вас животни или оборудване?

Отговор: Да разбира се! Даже не е необходимо да сте купили каквото и да е от нас. Просто ни пишете и ние ще ви помогнем, доколкото можем. Разбира се, за закупените от нас стоки можете да получите както подробно описание за експлоатация или отглеждане, така и съвети от нашия фонд “know how”.

 

 

Въпрос: Има ли гаранции на оборудването и кой ги изпълнява ?

Отговор: Ние предоставяме гаранция на всяко закупено директно  от нас оборудване, като се съобразяваме с изискванията на производителя. Ние поемаме сервиза! Това означава, че ако оборудването откаже тотално в предвидените срокове, ние ще ви го подменим, без това да ви струва нищо!

 

Въпрос: Ще ми помогнете ли за отглеждането на животните, когато съм в отпуск или ми се налага да отсъствам по-дълго?

Отговор: Да, разбира се! Вие сте на ясно, че това е доста индивидуално! Ние имаме няколко места, на които сме организирали пансиони за външни животни. За съжаление, физически те са ограничени и се налага да съставяме строги графици. Молим ви,  да се обадите, възможно най-рано,  ако желаете да ползвате тази услуга ! Предимство имат по-рано обадилите се и тези, които са закупили животните си от нас!

 

Въпрос: Колко ще ми струва пансиона?

Отговор: Стойността на храната  и такса, която за малките животни е от 10 до 50 стотинки на ден, а при по-големите и при тези, изискващи специални условия от 50 ст до 1,50 лева на ден. Внимание първата година, закупените от нас животни НЕ ЗАПЛАЩАТ ТАКСА!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© amigo group 2005-2016